Завршува изградбата на улица „Маршал Тито“ во Соколарци

Градоначалникот Горанчо Крстев денес изврши увид на градежните активности за изградба на крак од улица „Маршал Тито “ во село Соколарци.
Со поставување на асфалтната маса ќе биде комплетно завршена изградбата на улицата „Маршал Тито“ која е со должина од 430метри, каде е изграден коловоз со широчина од 3,5м и банкини од 2×0,5м, асфалтниот слој е со дебелина од 7см.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *