Донирана вода за пиење во Облешево и Чешиново

Поради загаденост на локалните бушотини за вода од поплавата општина Чешиново-Облешево обезбеди флаширана вода за пиење која e поделена на два пунктa Во Облешево – ЈПКД и во Чешиново – Парк.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *