„Ден на дрвото 2016“ во Општина Чешиново-Облешево

Како и секоја година така и оваа одбележан беше денот на дрвото во Општина Чешиново-Облешево. Општинската администрација заедно со градоначалникот Костадин Личков засадија дрвца пред општинската зграда. Акцијата се спроведе и во двете основни училишта ООУ „Климент Охридски“-Облешево и „Страшо Пинџур“-Соколарци, каде учениците заедно со нивните наставници засадуваа дрвца.

20161130_093411 20161130_093422 20161130_094010 20161130_094302 20161130_094322 20161130_094330 20161130_093525

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *