ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ! ДА ПОМОГНЕМЕ!

Во Oпштина Чешиново-Облешево пред општинската зграда е поставен отворен пункт за донирање за настраданите подрачја од поплавите во Скопје , на кој може да се донира вода, хигиенски сретства, бебешка храна и пелени, конзервирана храна, сретства за дезинфекција и слично. Сите можеме да донираме и на телефонот за донација 143 400 од сите телефонски мрежи!
ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ, ДА ПОМОГНЕМЕ!

 

20160809_115822 20160809_115834 20160809_115851 20160809_115902

h2

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *