ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО Г-Н ДАЛИБОР АНГЕЛОВ СО НОВОГОДИШНО ОБРАЌАЊЕ ПО ПОВОД ПРЕТСТОЈНИТЕ ПРАЗНИЦИ:

„Почитувани сограѓани, драги пријателиПред нас беше една тешка година полна со предизвици која донесе вонредни услови за работа, наметнати од глобалната пандемија со корона вирусот, од која искрено посакувам само да ги запаметете добрите моменти.Во Новата година Ви посакувам најпрво добро здравје, успех и многу среќа на секое поле од секојдневниот живот. И оваа година да продолжиме сплотено со заеднички сили, да го градиме патот исполнет со нови предизвици, кои ќе донесат подобро утре за нас и нашите најблиски. Да се радуваме на секој нов ден, знаејќи дека свесно придонесуваме за напредок на заедницата и повисоко ниво на општественото живеење.“

Ви посакувам Среќни Новогодишни и Божиќни празници!

Општина Чешиново-Облешево

Градоначалник

Далибор Ангелов

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *