Бaбовски на средба со земјоделците

Градоначалникот на Општина Чешиново-Облешево, Горанчо Крстев, заедно со Директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој , Николче Бабовски одржаа средба со земјоделците од с.Соколарци. Земјоделците од нашата општина, имаа можност дирекно да разговараат со директорот Бaбовски за нивните потреби и проблеми а исто така на средбата беа презентирани мерките и новитети во Програмите за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој за оваа година.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *