АСФАЛТИРАНА Е УЛ„БЛАЖЕ ЕФРЕМОВ“ С.УЛАРЦИ

Во завршна фаза е изградбата на улицa „Блаже Ефремов“ во с.Уларци. Фирмата изведувач Ленди Груп деновиве започна со финализирање на изградбата на улицата која е со вкупна должина од 108 метри.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *