Учениците во посета кај градоначалникот

Учениците од четврто одделение од основното училиште „Климент Охридски“ денес беа во посета на општина Чешиново-Облешево. Поводот за посета на општината беше изучување на органи на општината , по предметот Природни науки. Учениците имаа средба со градоначалникот Костадин Личков кој им ја објасни својата функција во општината , како и задолженијата и обврските на вработените во општината а им одговори и на нивните поставени прашања.

12936725_536090839928189_1951413372444319306_n944938_536091139928159_5443052261526204298_n 12963585_536090836594856_3863487587624097731_n 12974504_536091033261503_8018078422170824924_n 12993456_536090996594840_6012648366266900439_n 13000198_536091049928168_2591449422608880365_n 13012784_536091216594818_5832069113579245978_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *