Трибина во склоп на кампањата „Промоција на мали бизниси“

Денес, 18.12.2015 година во салата за состаноци во Општина Чешиново-Облешево се одржа трибина во склоп на кампањата „Промоција на мали бизниси – да одгледуваме повеќе пченка со можност за наводнување преку системот капка по капка“. На трибината беа претставени можностите и бенефитите од одгледувањето на оваа земјоделска култура а воедно беа и претставени мерките за повисоки приноси и поквалитетна пченка. Беше разгледан и системот „капка-по-капка“ кој овозможува зголемување на приносите и профитот.

246768_494320077438599_2343653105526197180_nDSC00290 998230_494320850771855_7094009472770352570_n 1474603_494320094105264_2398311478323757276_n 1933858_494321424105131_675440786285403917_n 12294833_494321320771808_633090112767311400_n 12347724_494321420771798_7615687984745802086_n 12360030_494320454105228_1005704713304739351_n 12360207_494320747438532_398384436923803509_n 12369035_494320420771898_5143549381354128295_n 12376170_494320450771895_6707016763111341992_n 12376828_494320857438521_7076505299421430782_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *