Средба со крводарителите од општина Чешиново-Облешево

По повод 17-ти март , Денот на крводарителството во Република Македонија , Општинската организација на Црвен крст –Кочани остварија средба со градоначалникот Костадин Личков и крводарителите од општина Чешиново-Облешево. Целта на оваа средба беше заеднички да се изрази благодарност и да биде нагласена улогата која крводарителите ја имаат во спасувањето на човечки животи преку донирање на својата крв и нивната поширока улога во општеството како позитивни примери за хуманост , солидарност и волонтерство.

600678_524720904398516_4360834994692888211_n593_524720894398517_7882426839795896226_n 9559_524721074398499_3215263228115876472_n 993558_524721201065153_997688203019867298_n 1186292_524721071065166_9096001289300266431_n 1914562_524720897731850_2020888727400703661_n 1935415_524721231065150_1332091896820914169_n 10391548_524721057731834_2825017897855462018_n 10606040_524721237731816_4684710147395509012_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *