Санирање на банкините на патниот правец Чешиново-Соколарци

Деновиве градежната механизација на „Дебони“ Кочани започна со санирање и тампонирање на банкините на локалниот пат Чешиново-Соколарци . По завршување на жетвените активности , банкините на овој патен правец беа значително оштетени што предизвикуваше отежнато разминување на возилата.
Со овој зафат ќе се изврши тампонирање на дупките на банкините во должина од 2,5 километри а на местата каде што е потребно ќе се изврши и проширување на патот.

5659_500281473509126_1431132360210075602_n 10288_500281613509112_3310193952971125323_n 62545_500281546842452_5210281022295180124_n 944100_500281476842459_851549094345500059_n 1551476_500281623509111_2754037678526425114_n 10411870_500281486842458_7764040335958404432_n 10583930_500281543509119_3419532259172141376_n 12400724_500281606842446_1933378123109812008_n 12472695_500281516842455_2921030002858033959_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *