Реконструкција на регионален пат R2342

Во соработка со ЈП „Македонија пат“ денес започнати се активности за реконструкција на регионален пат Р2342, делница: Тркање-Бање-Соколарци. Со оваа активност ќе бидат опфатени нај оштетените делови од овој пат односно комплетно нов асфалт ќе биде поставен на околу 1400м, додека на преостанатите места ќе биде извршено крпење на ударните дупки . После долги години конечно овој пат ќе биде реконструиран а со тоа значително ќе се подобри патната инфраструктура и ќе се обезбеди побезбеден сообраќај.

13307298_555279341342672_7220141956611254167_n 13310568_555279588009314_8067038256754745372_n 13315514_555279448009328_2934669180947811975_n 13331048_555279328009340_2202877863326634652_n 13332751_555279501342656_2794662648881730859_n 13339723_555279581342648_2504139219721013206_n 13343040_555279514675988_6780333919529379197_n 13346868_555279398009333_5125580695301428927_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *