Редовна теренска посета

Денес градоначалникот Костадин Личков и пратенците од Третата изборна единица Г-н Трајче Димков и Г-н Иван Иванов остварија редовна теренска посета на неколку населени места од општина Чешиново-Облешево. При посетата беше разговарано со жителите за нивните проблеми со кои се соочуваат а како главен проблем во екот на откупот на ориз беше посочен проблемот со откупувачите и ниските цени на оризот. Теренски беа посетени и градежните активности кои се во тек во општината како Изградбата на повеќенаменското игралиште во Облешево и градежните активности за изградба на канализационата мрежа за отпадни води во с.Чифлик.

1929931_494286167441990_8331303257744603869_n

1014119_494286360775304_8422612782587109829_n 11220062_494285720775368_4707754739574599033_n 12341618_494285577442049_2009155804515286394_n 12346579_494286284108645_68563813377227560_n 12348010_494286044108669_8183977106722829506_n 12360157_494285917442015_4811243201098939779_n 12366408_494285864108687_590855366991230993_n 12369147_494286180775322_4060968101956698733_n 12369253_494285960775344_309516821574434675_n 12373247_494286364108637_2269867829718835792_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *