Промоција на монографијата „Селото Чифлик Општина Чешиново-Облешево“

Општина Чешиново-Облешево Ве поканува на промоција на монографијата „Селото Чифлик“ од Славица Цветкова , која ќе се одржи на ден 02.03.2016г. (среда) во 13:00 часот во салата за состаноци на општина Чешиново-Облешево во с.Облешево.

12806207_518681445002462_8459804995113324961_n12783765_518681651669108_3593779608839391706_o 12805916_518680605002546_2686106990808737603_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *