Официјална посета на делегација од Општина Бобов дол, Р.Бугарија

Денес, 19.11.2015 година во официјална посета на Општина Чешиново-Облешево беше делегација од Општина Бобов Дол, Бугарија. Цел на посетата беше размена на идеи за партнерство за повикот за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Бугарија.

11063718_486607091543231_7742379325663846286_n 12227200_486607088209898_277836352956506050_n 12227567_486607208209886_5989907020215245254_n 12250081_486607204876553_3166603397875672176_n 12279208_486607094876564_7196719764175177721_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *