Одбележан 1-ви април – денот на шегата

Во организација на општина Чешиново-Облешево заедно со двете основни училишта ОУ„Климент Охридски“и ОУ„Страшо Пинџур“ како и најмлaдите од детската градинка „Ѕвездички “ беше одбележан 1-ви април, Денот на шегата. На свечената програма која се одржа во паркот во с.Чешиново беа прикажани најразлични маски од познатите цртани јунаци . Свој настап имаа и учениците од ОУ„Климент Охридски“ кои го освоија третото место на овогодишниот маскенбал во Пробиштип. Оваа година градоначалникот Костадин Личков ги изненади младите со специјален гостин , музичката ѕвезда Влатко Лозановски.

996130_532200883650518_225116474124894328_n 1504950_532202623650344_627034248226791581_n 10347153_532200663650540_2432921362107184551_n 12321388_532201730317100_9131730553980634107_n 12321503_532202163650390_8500921506236941321_n 12376300_532202013650405_7662164947753031919_n 12439344_532201776983762_3162622024321417157_n 12512419_532202560317017_857823012640819406_n 12670729_532203123650294_3344451296426392695_n 12809737_532200680317205_5878970610994369417_n 12919725_532208116983128_4083248344149414464_n 12919895_532200673650539_503987243770154437_n 12919925_532208443649762_4132356918814406239_n 12920290_532205406983399_537868923778648614_n 12920302_532200860317187_7442514403408136062_n 12928214_532208410316432_3333894922248347708_n 12938354_532202856983654_6346188465581442891_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *