Одбележан „Денот на планетата земја“ во основните училишта

Во двете основни училишта во Општина Чешиново-Облешево, ОУ „Климент Охридски“-Облешево и „Страшо Пинџур“-Чешиново одбележан беше 22 април-денот на планетата земја.

13076861_1768576093378839_663993833068211989_n13006706_1768576026712179_8941857769897547743_n 13012639_539982332872373_394250981427750410_n13006691_539982806205659_274382994889009248_n 13015542_1768576066712175_7319311351445925634_n 13015588_1768576153378833_1053694300400774696_n 13055461_539982326205707_91488333832267455_n 13062394_1768576010045514_5490164522993021628_n 13082538_539983382872268_7544719846467346126_n 13087291_1768576103378838_6889757084701977902_n 13087333_1768576210045494_4377502480473179524_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *