Новогодишни пакетчиња за најмладите

По повод претстојните новогодишни и божиќни празници, традиционално и оваа година Градоначалникот на општина Чешиново-Облешево Костадин Личков беше во посета на градинките и основните училишта од општината .
На најмладите односно на дечињата од градинките и првооделенчињата лично им посака многу здравје, и среќни мигови во новата 2016година и секако многу успеси во учењето , бидејќи кај нив е и најголема среќата и возбудувањето од доаѓањето на Новата Година им подели и новогодишни пакетчиња.

1866_498459907024616_9153082175686099861_n 8707_498459287024678_5238531566088192069_n 944677_498460003691273_8057282133684343241_n 946140_498459587024648_1118811383717223809_n 1004977_498459283691345_6848593348994122684_n 1170799_498460067024600_2232652536967956736_n 1426492_498459527024654_5054838434319323030_n 1917092_498459293691344_3954631413802655772_n 1923375_498459777024629_1917619770973742497_n 1936476_498459827024624_3882389989460082413_n 1937008_498459520357988_5234462502896005657_n 1939807_498459483691325_3974789005927954599_n 10339954_498459703691303_2183737738028233110_n 12465803_498459650357975_356302745882181158_o

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *