Марјан Спасески во посета на Чешиново-Облешево

Денес 17.11.2015(вторник) Директорот на Агенцијата за Млади и Спорт Г-н Марјан Спасески беше во посета на општина Чешиново –Облешево. Директорот заедно со градоначалникот Костадин Личков излегоа на терен на местото каде се започнти градежни активности за изградбата на Повеќенаменското игралиште во с.Облешево.
Повеќенаменското спортско игралиште е дел од проектот на Владата на Република Македонија за изградба на 100 повеќенаменски игралишта низ целата држава. Освен тоа градоначалникот и директорот Спасески остварија и посета на пазарот во с.Облешево кој е во непосредна близина кај самите градежни активности на повеќенаменското игралиште.

1525361_486134378257169_6438089849610170104_n 12208299_486134371590503_5385640365632871848_n 12243431_486134468257160_6496679697965131760_n 12246725_486134308257176_9189125646176491355_n 12249701_486134311590509_351105691274184_n 12274301_486133814923892_8012429704651469597_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *