Крпење и асфалтирање на ударните дупки на локалните патишта

Во соработка со ЈП „Македонија пат“ започнати се активностите за крпење и асфалтирање на ударните дупки на локалните патишта во Општина Чешиново-Облешево. На овој начин ќе се подобри патната инфраструктура и ќе се обезбеди побезбеден сообраќај. Овие активности ќе бидат спрведени во сите населени места.DSC00640 DSC00639 DSC00638 DSC00636 DSC00635 DSC00634 DSC00632 DSC00631 DSC00629 DSC00628 DSC00626 DSC00625

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *