Дополнување на план за јавни набавки за 2016 година

Дополнувањето на годишниот план за јавни набавки за 2016 година можете да го погледнете на следниот линк.

esjn1

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *