Градежни активности за изградба на канализациона мрежа во с.Чифлик

Во тек се активностите за изградба на фекална канализација во с.Чифлик. Овој проект е доста значаен за жителите од ова населено место со кој ќе се реши еден од долгогодишните проблеми.

11222465_487990384738235_6420073398468398412_n 12241323_487989598071647_4700979739979914928_n 12249721_487989601404980_242232247873324367_n 12249754_487989781404962_8894911343311288637_n 12294912_487988898071717_5740491180122310122_n 12299255_487989011405039_2643448732176908507_n 12311211_487988924738381_5192488126461698525_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *