Билтен бр.7/2016

Билтенот бр.7 на Општина Чешиново-Облешево за 2016 година можете да го погледнете на следниот линк.

Облешево доби повеќенаменско спортско игралиште

„Зелена Македонија“

Одбележана 111-годишнината од смртта на Македонскиот револционер учител и претседател на Крушевската Република Никола Карев

Презентација за економската вредност на колониите на бели штркови

bilten logo

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *