Билтен бр.6-2016

Билтенот бр.6 на Општина Чешиново-Облешево за 2016 година можете да го погледнете на следниот линк.

-Изградба на мост кај Соколарци

-Започна изградбата на патен правец Бурилчево-Аргулица

-Оглас за Јавни набавки

-Одбележан 1април –Денот на шегата

bilten logo

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *