Билтен бр.3-2016

Билтенот бр.3-2016 можете да го погледнете на следниот линк.

-Награден конкурс за избор на најдобра фотографија на тема „Бел штрк“

-Проект „Превенција од никотиноманија“ во основните училиште во општина Чешиново -Облешево

-Привршуваат активностите за изградба на потпорен ѕид на Ободниот канал во с. Спанчево (2-ра фаза)

bilten logo

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *