Активности на повеќенаменското игралиште во Облешево

Во тек се активностите за асфалтирање на повеќенаменското игралиште во Облешево.12227839_486549518215655_8948592818516484200_n 12239607_486549881548952_708333924957846699_n 12239741_486549311549009_986121254043864482_n 12241786_486549561548984_8164234790737139838_n 12246681_486549878215619_2117248892296808940_n 12249599_486549331549007_5366866619861262955_n 12249926_486550014882272_910746170363707458_n 12278685_486549868215620_4081857863651266129_n

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *