Tagged: ЈАВЕН ПОВИК

0

Јавен повик за поддршка на старт-ап бизниси за развој на еко-туризам и промоција на Источен плански регион како туристичка дестинациј

Центарот за развој на Источен плански регион објавува повик за млади невработени лица со постојана адреса на живеење во општините...

0

ЈАВЕН ПОВИК

ЈАВЕН ПОВИК за предлагање на кандидати за дополнување на тројца нови членови на Локален младински совет на општина Чешиново-Облешево Образец...