Tagged: Соопштение

0

СООПШТЕНИЕ

Почитувани,Согласно новите препораки од Владата на РСМ сакаме да Апелираме до сите граѓани да се воздржат од непотребна посета на...

0

СООПШТЕНИЕ

Општина Чешиново Облешево согласно препораките од Нацрт-записникот од Петнаесеттата седница на Владата на РСМ, оддржана на 10 март 2020 усогласен...