Tagged: ОБЈАВА

0

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани граѓани,Ве известуваме дека од среда (25.03.2020) општинската администрација ќе работи со скратено работно време, односно од 08:00 до 13:00...

0

„ЗЕЛЕНИ ИДЕИ“

Здружението за социјални иновации „АРНО“ на 11 февруари 2020 го отвори повикот за натпреварот ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2020, кој ќе трае...