Општина Чешиново-Облешево Blog

0

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради загаденост на локалните бушотини за вода од поплавата, Ве известуваме дека општина Чешиново-Облешево обезбеди флаширана вода за пиење која...

0

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани, Синоќешното невреме и обилните врнежи од дожд предизвикаа поплави во домовите и земјоделските површини кај многу граѓани, од тие...

0

ОБЈАВА

Почитувани,Би сакале да ве информираме дека во теке отворениот повик за номинации заНаградата за младинско учество, која седоделува во рамки...