Category: Вести

0

ОБЈАВА

Почитувани,Би сакале да ве информираме дека во теке отворениот повик за номинации заНаградата за младинско учество, која седоделува во рамки...

0

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани граѓани,Ве известуваме дека од понеделник 27.04.2020г., општинската администрација ќе работи со полно работно време од 08:00 до 16:00 часот.Почитувајте...

0

ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН!

Почитувани, Велигден е празник на мирот, сплотеноста, љубовта, триумфот на животот над смртта, потик за создавање на добри дела и...