Author: Александар

0

Билтен бр.39

Билтенот број 39 можете да го погледнете на следниот линк. -Повик до даночните обврзници -Започна санирање на банкините на патен правец Чешиново-Соколарци -Продолжуваат активностите за поставување на информативни табли во општина Чешиново-Облешево -Објава за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република...

0

Трибина во склоп на кампањата „Промоција на мали бизниси“

Денес, 18.12.2015 година во салата за состаноци во Општина Чешиново-Облешево се одржа трибина во склоп на кампањата „Промоција на мали бизниси – да одгледуваме повеќе пченка со можност за наводнување преку системот капка по капка“. На трибината беа претставени можностите...

0

Редовна теренска посета

Денес градоначалникот Костадин Личков и пратенците од Третата изборна единица Г-н Трајче Димков и Г-н Иван Иванов остварија редовна теренска посета на неколку населени места од општина Чешиново-Облешево. При посетата беше разговарано со жителите за нивните проблеми со кои се...

0

Билтен бр.38

Билтенот бр.38 на Општина Чешиново-Облешево за 2015 година можете да го погледнете на следниот линк. Продолжен рокот за легализација О Б Ј А В А БР. 1 За отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно...

0

Повик до сите даночни обврзници во Општина Чешиново-Облешево

ОПШТИНА ЧЕШИНОВО – ОБЛЕШЕВО ОБЛЕШЕВО 17.12.2015 год. П О В И К Се повикуваат сите граѓани даночни обрзници на Општината Чешиново – Облешево кои се сопственици и корисници на куќи /деловни згради /гаражи кои се обврзници по основ на Данок...

0

Продолжени роковите за легализација на дивоградбите

Се известуваат сите жители на Општина Чешиново-Облешево дека со измени на законот продолжени се роковите за легализација на дивоградбите. Сите оние кои немаат поднесено барање сега тоа можат да го направат најдоцна до 31 март 2016 година а истите елаборатите треба да...

0

О Б Ј А В А БР. 1 ( 14.12.2015 година) За отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија

ОПШТИНА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО О Б Ј А В А   БР. 1 ( 14.12.2015 година) За отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно наддавање во општина Чешиново-Облешево ПРЕДМЕТ НА ЕЛЕКТРОНСКОТО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ   Предмет на електронското...

0

Билтен бр.37

Билтенот број 37 на Општина Чешиново-Облешево можете да го погледнете на следниот линк БИЛТЕН Бр.37

0

„Информативен центар за превенција“ во општина Чешиново-Облешево

Во просториите на општина Чешиново –Облешево секој работен вторник со почеток од 09:00 до 15:00 часот ќе работи службено лице на МВР Кочани . Овој вид на Информативен центар на МВР Кочани ќе функционира како советодавно тело за превенција ....