Monthly Archive: January 2022

0

ЈАВЕН ПОВИК

Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на општина Чешиново-Облешево за 2022 година за финансирање на проекти...

0

БОГОЈАВЛЕНИЕ – ВОДИЦИ 2022

Денес,во сите Христијански храмови во општина Чешиново-Облешево се одржа утрешна богослужба за големиот христијански празник Богојавление-Водици каде што присуствуваше и...