Monthly Archive: August 2020

0

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради загаденост на локалните бушотини за вода од поплавата, Ве известуваме дека општина Чешиново-Облешево обезбеди флаширана вода за пиење која...

0

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани, Синоќешното невреме и обилните врнежи од дожд предизвикаа поплави во домовите и земјоделските површини кај многу граѓани, од тие...