Monthly Archive: March 2020

0

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани граѓани,Ве известуваме дека од среда (25.03.2020) општинската администрација ќе работи со скратено работно време, односно од 08:00 до 13:00...

0

СООПШТЕНИЕ

Почитувани,Согласно новите препораки од Владата на РСМ сакаме да Апелираме до сите граѓани да се воздржат од непотребна посета на...

0

СООПШТЕНИЕ

Општина Чешиново Облешево согласно препораките од Нацрт-записникот од Петнаесеттата седница на Владата на РСМ, оддржана на 10 март 2020 усогласен...