Daily Archive: February 19, 2018

0

Отчет на Горанчо Крстев градоначалник на општина Чешиново-Облешево

После 100 дена откако управува со Општина Чешиново – Облешево, градоначалникот Горанчо Крстев, одржа прес конференција на која рече: Со преземање на мандатот главна цел ми беше подобрување на условите за живот на граѓаните во мојата општина . Вратите на општината...