Monthly Archive: February 2016

0

Четириесета редовна седница на Советот на општина Чешиново-Облешево

Денес 08.02.2016 година(понеделник)со почеток во11,00 часот во просториите на општинската зграда во с.Облешево започна Четириесета редовна седница на Советот на општина Чешиново-Облешево.Советот ќе работи по следниот Д н е в е н р е д : 1.Полугодишен извештај за работа...

0

Работна посета на директорот на АД„Водостопанство на Р.М“ во Чешиново-Облешево

Денес 03.02.2016(среда) во просториите на општина Чешиново-Облешево , директорот на АД„Водостопанство на Република Македонија“ Ромео Тренов е на работна средба со градоначалниците од овој регион односно на средбата присуствуваат градоначалниците чии општини се снабдуваат со вода за наводнување од Водоснабдителниот...