Градоначалникот на терен во посета на градежните активности

Posted By on November 20, 2015

Градоначалникот Костадин Личков денес беше на терен за да види до каде се градежните активности кои се одвиваат на територијата на Општина Чешиново-Облешево. Тој најпрво беше во посета на с.Чифлик каде во тек се активности за изградба на фекална каланизација. Потоа го посети повеќенаменското игралиште во Облешево каде се одвиваа активности за негово асфалтирање.

12234981_486823924854881_4422032020428340517_n 12239867_486823848188222_5925399713541828384_n 12247123_486823891521551_4447271148448922021_n 12274431_486823901521550_3356771091597380577_n 12274467_486823934854880_7444754493281665645_n 12278860_486823948188212_2767259783840156048_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *