Билтен бр.40

Posted By on December 31, 2015

Билтенот број 40 можете да го погледнете на следниот линк

-Усвоен буџетот на Општина Чешиново-Облешево за 2016 година

-Хортикултурно уредување во Уларци

-Новогодишни пакетчиња за најмладите

bilten logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *